Původní Superman má radu pro toho nového

Co vzkázal Brandon Routh?

Novým Supermanem je David Corenswet. Ten není nezkušeným hercem, ale pokud jde o komiksové role, pak je relativním nováčkem. Určitě tak ocení radu jednoho z bývalých představitelů Supermana a to Brandona Routha:

"Myslím, že nejdůležitější věci v případě Supermana pro mě vždy bylo pochopení toho, jaké má superschopnosti nefyzického charakteru. Může působit lacině odkazovat se na příběh, ve kterém se člověk učí starat sám o sobe, ale je to doslova to, jak to vidím a je to velmi příhodné. Když neustále zachraňujete lidi, je možné, že se nikdy nenaučíte, jak pomoci sám sobě. To neznamená, že je zachraňovat nemáte, ale prostě to znamená, že učení se, osobnost, aspekt lidské komunikace, pochopení Supermana nás může naučit začlenit se."

Upřímně řečeno nemáme obavy, že by James Gunn nedokázal nabídnout různé pohledy na Supermana a ignoroval jeho "lidskou" stránku, ale Brandon Routh má zajímavý názor na věc a my s ním souhlasíme, rádi uvidíme nejen to, jak Superman zachraňuje ostatní, ale i to, jak se zaměřuje na sebe. 

Film Superman má naplánovanou premiéru na 10. 7. 2025.

Zdroj: Popverse, DC Films / Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat