Se kterými lidmi údajně už nikdy nechce spolupracovat šéf Marvelu?


 Možná uhodnete.

Herci jsou také jen lidé, totéž i filmaři nebo další pracovníci v zábavním průmyslu. A někdy se prostě stane, že si určité osoby nesednou. Důvody jsou různé, mohou to být nevysvětlené antipatie, může to být chování některých jedinců, či něco jiné. 

A to platí i pro kreativního prezidenta Marvelu Kevina Feigeho, respektive i on má prý několik osob, se kterými nechce v budoucnu už spolupracovat. O koho má jít? 

Prvním je Joss Whedon. Ten natočil dva díly Avengers a podílel se na oblíbeném seriálu Agenti S.H.I.E.L.D., ovšem jeho kariéra hodně utrpěla, když se začaly objevovat zvěsti, že jeho chování na natáčení je takzvaně toxické. 

Pro Feigeho je údajně ale problémem i to, že se s Whedonem nemohli dohodnout na tom, jak by měl zmíněný seriál vypadat. Jednoduše to působí, že byli dva kohouti na jednom pískovišti a každý si chtěl prosadit svou. 

Druhé jméno také asi není šokem, je to Edward Norton. Ten ztvárňoval Bruce Bannera / Hulka, ovšem později nemluvil o své spolupráci s Marvelem zrovna oslavně. Když tak byl herec přeobsazen, Feige se nechal slyšet, že nešlo o otázku peněz, důvodem bylo to, že hledali někoho, kdo by byl nadšen ze šance být součástí většího obsazení. 

Pokud se o dějí u kolem Marvelu zajímáte, asi vás nezaskočilo, že zmínění pánové už s Marvelem asi spolupracovat nebudou, ale dobrou zprávou je, že se Marvelu daří lákat jiná zajímavá jména. 

Zdroj: MCU: The Reign of Marvel Studios, Marvel Studios / Universal Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat