Sony už prý hledá herce pro hranou verzi Milese Moralese. A Benedict Cumberbatch potvrdil, že začne natáčet Avengers příští rok


 Komiksové střípky.

Jméno Spider-Man nosí více lidí, ale samozřejmě nejznámějším je Peter Parker. Ovšem, velkou popularitu získává i Miles Morales. Ten nás v posledních letech několikrát oslnil v animované podobě, ovšem podle všeho se dočkáme představení i hrané verze a podle aktuálních spekulací Sony už spustilo castingový proces, aby našlo vhodného představitele.

Není jasné, kdy a kde by se měl objevit poprvé, ale Sony podle všeho chce využít jeho popularitu, která výrazně vzrostla díky animovaným filmů a nabídnout jeho hranou variantu, co nejdříve. 

Doctor Strange začne brzy znovu čarovat

Očekává se, že se Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) samozřejmě vrátí a nyní Benedict potvrdil, že své scény pro páté Avengers (premiéra 30. 4. 2026) začne natáčet příští rok. Není jasné, jak velký bude mít ve filmu prostor, ale my doufáme, že výrazný. A následně se snad začne připravovat jeho další sólovka a týmovka Midnight Sons, ve které by měl mít také velkou roli.

Zdroj: The Hot Mic, CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat