The Boys: Review-bombing nezabírá, sledovanost raketově vzrostla

 


Tak to haterům nevyšlo.

V případě prvních tří řad komiksové série The Boys / Banda se recenzenti i diváci více méně shodovali a hodnocení byla v případě obou skupin vysoká. Ovšem, pokud jde o tu čtvrtou, máme tu velký rozdíl. Zatímco od novinářů dostala čtvrtá řada na agregátoru recenzí RottenTomatoes pěkných 7,6 z 10 (92 % recenzí je pozitivních) od diváků jen 51 %.

SOUVISEJÍCÍ: TÁHNĚTE DO PRD*LE, VZKAZUJE TVŮRCE THE BOYS TĚM, KTEŘÍ ÚTOČÍ NA PŘEDSTAVITELKU STARLIGHT

Ano, svou roli asi hraje to, že tematika může být trochu okoukaná, ale pokud se podíváte na hodnocení, je patrné, že od některých lidí je to snaha o review-bombing. Zdá se totiž, že to zabralo celé tři řady, než někteří pochopili, že si seriál utahuje z krajní levice i pravice a to se určitým lidem samozřejmě nelíbí. 

Vsadili tedy na dnes bohužel standardní metodu, kdy se extrémně nízkým hodnocením snaží odradit diváky od sledování. Ovšem, tentokrát to očividně nevyšlo, protože podle nových údajů první tři epizody (byly uvolněny najednou) měly v prvních čtyřech dnech o cca 21 % vyšší sledovanost, než měl start předchozí řady. Čtvrtá řada se tak dostala mezi TOP 5 nejsledovanějších sérií na Amazon Prime Video v historii. Kromě toho podle Amazonu sledovanost každou řadu roste.

Nedá se ani předpokládat, že sledovanost bude výrazně klesat s ohledem na to, že čtvrtá řada má jen osm epizod. Očividně tedy snaha snížit popularitu seriálu ze strany haterů nefunguje. A ještě, že tak, i čtvrtá řada se podle nás povedla. Něco nefunguje úplně na výbornou, ale obecně je i nová série velmi zábavná.

Zdroj: Amazon Prime Video / Variety


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat