The Boys: Táhněte do prd*le vzkazuje tvůrce seriálu těm, kteří útočí na představitelku Starlight

Eric Kripke se toho nebojí. 

Před několika lety se do herečky Erin Moriarty pustili lidé na internetu, protože zveřejnila fotografii, která podle některých jasně potvrzovala to, že se Erin svěřila do rukou plastických chirurgů. A nutno poznamenat, že některé online útoky byly opravdu nechutné. 

Herečky se zastalo mnoho lidí, včetně tvůrce seriálu The Boys Erica Kripkeho, který byl ve stylu seriálu poměrně rázný a pro vulgární výrazy nešel daleko. Nyní, když začala čtvrtá řada série, se opět spustila kritika Erin a Eric se k celé situaci znovu vyjádřil:

"Byl jsem prostě naštvaný, že šli po jednom z mých herců. A ano, reakce [na mé vyjádření] byla překvapivě pozitivní. Prostě si myslím, že je tu mnoho lidí, kteří se na něco dívají zpovzdálí a říkají si, 'To je kravina.' Chápu, že když jste veřejně známá osoba a je možné říct, že se vám líbí něčí výkon. Že se vám nelíbí. Že se vám líbí seriál. Že se vám nelíbí. Ten herec v mém případě funguje. Ne, nefunguje. Samozřejmě to děláme všichni. Ale když se z toho stanou osobní útoky na to, kým jsou a když o tom chce mluvit zasr*ná Megyn Kelly, opravdu to není fér, protože nejste v pozici, kdy se můžete bránit. Takže ano, všichni trollové si můžou vyhulit a můžou táhnout do prd*le."

K tomu se dá asi říct jen to, že na hrubý pytel platí hrubá záplata a nám se líbí, že se s tím Kripke nepáře. 

Zdroj: Variety, Amazon Prime Video (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat