The Boys: Tvůrci nepoužijí nejvíce šokující zvrat z komiksu


Série se vydá jiným směrem. POZOR, SPOILERY!!!

Drsná a cynická komiksová série The Boys / Banda se samozřejmě v určitých ohledech méně či více liší od toho, čeho jsme se dočkali v komiksu. A s tím, že bylo oznámeno, že pátá řada bude poslední, vyvstala otázka, zda skončí stejně nebo podobně jako kreslená předloha. 

V ní vyšlo najevo, že Black Noir je klonem Homelandera, kterého měla společnost Vought jako pojistku, pokud by se Homelander utrhl ze řetězu, nicméně to byl právě Black Noir, který napáchal největší zlo a to převlečený za Homelandera.

Ovšem, to, že s příběh Black Noira je v seriálu jiný už je jasné, pořád tu ale byla šance, že by seriál mohl s touto zápletkou pracovat podobně. Ale nebude. To prozradil tvůrce seriálu Eric Kripke:

"Ne, neobávám se to prozradit. V komiksu je celou dobu klonem Homelandera a byl to on, kdo spáchal všechny ty hrozné věci. A znovu, je to pořádný zvrat. Ale je to ve stylu, že padouch, kterému jsem se věnoval, vlastně padouchem nebyl... Jsem si jistý, že fandové budou naštvaní, že se vydám jiným směrem, ale tohle mi nepřipadá uspokojující. Říkám si, že zůstanu u toho, že je padouch, chci, aby byl tenhle člověk padouchem. Takže se mi nápad o klonu nikdy nelíbil. Kromě toho, klonování působí... budu asi znít hloupě... ale klonování v případě tohoto seriálu působí příliš magicky. Snažíme se říct, že superhrdinové jsou tenký let a vše ostatní se pokoušíme udělat vcelku realistické."

Jestli je tohle dobrý, nebo špatný nápad, to zjistíme až po konci seriálu, ale mohlo by to být fajn rozhodnutí, protože spousta lidí už díky komiksu ví, jak to s Black Noirem je, takže pokud přijdou tvůrci s něčím novým a překvapivým, mohlo by to být ku prospěchu věci. 

Datum premiéry páté řady zatím prozrazeno nebylo, čtvrtá aktuálně běží.


Zdroj: Variety, Amazon Prime Video (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat