Už si z toho hlavu nedělám, prohlásila hvězda komiksovky The Boys kvůli neustálým útokům na její "plastický" vzhled

Erin Moriarty už z toho nemá zlomené srdce.

Před několika měsíci se objevil snímek herečky, která hraje v milované komiksové sérii The Boys / Banda Erin Moriarty a intenzivně se začalo řešit to, jestli to náhodou nepřehnala s plastickou chirurgií. A asi vás nepřekvapí, že některé komentáře nebyly vůbec ale vůbec hezké. 

Nyní, když odstartovala čtvrté řada The Boys se samozřejmě opět zvedla lavina online kritiky na její adresu, respektive na její vzhled. A herečka se k tomu rozhodla vyjádřit:

"Před pár měsíci jsem si myslela, že má kariéra skončila, protože se spousta pozornosti zaměřovala na něco, o čem mi bylo řečeno, že se k tomu nemám nikdy vyjadřovat. Ukončila jsem to tak, že jsem se jasně vyjádřila, že mi tyhle komentáře zlomily srdce. Teď už to tak není. Teď mě to zocelilo."

Ano, při pohledu na to, jak herečka vypadala na počátku seriálu a nyní, je patrné, že došlo ke změně, ale to asi není důvod velmi neomaleně kritizovat její vzhled. Jistě, jde o veřejnou osobu, ale to, neznamená, že že nutné se k ní vyjadřovat vulgárně a nechutně a že některé komentáře opravdu nechutné byly. 

Jistě, dá se tušit, že se situaci jen tak nezmění, ale je fajn vědět, že si s tím Erin přestala lámat hlavu. 

Zdroj: NYT, Amazon Prime Video (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat