Zvířecí milenku jedné z postav z The Boys namluvila marvelovská hvězda. A kdy se začne natáčet VisionQuest?

 


Komiksové střípky.

Seriálu The Boys / Banda se daří lákat různé herecké hvězdy a to platí i pro čtvrtou řadu, kdy se jedna marvelovská herečka představila v trochu nečekané roli. Pokud seriál sledujete, víte, že Deep (Chace Crawford) má už od třetí řady velmi ale opravdu velmi blízký vztah s chobotnicí  jménem Ambrosius (ano, je tím myšleno milostný poměr) a ta k němu dokonce promlouvá, protože Deep umí telepaticky komunikovat s mořskou faunou. 

A jestliže sérii sledujete v originále, možná vám hlas chapadlovité slečny je povědomý. Není divu, jedná se totiž o Tildu Swinton, kterou má s komiksovými rolemi velmi bohaté zkušenosti, objevila se například ve filmu Constantine (2005) nebo jako Prastará v Marvelovském filmovém universu. 

Kdy padne první klapka

Chvíli to vypadalo, že seriál VisionQuest nevznikne, ale zdá se, že ano a dokonce by se měl začít natáčet poměrně brzy. Podle znalce branže Daniela Richtmana by se kamery měly rozjet už na podzim tohoto roku s tím, že se aktuálně hledají herci do dalších hlavních rolí a to ve věku 18 až 20 let. Nebylo ale řečeno, koho konkrétně ztvární. Stejně tak se neví, kdy bude premiéra.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat