Avengers 5 a 6: O režii prý měl zájem tvůrce Arrowverse, Marvel ho odmítl


 A nebyl jediným zájemcem, který "dostal košem". 

U filmů Avengers 5 (premiéra 30. 4. 2026) a Avengers: Secret Wars (premiéra 6. 5. 2027) se vystřídalo už docela dost tvůrců, ale aktuálně to vypadá, že by se režie měla ujmout zkušená dvojice bratří Russových. Nicméně se objevily zprávy, že někteří oslovení filmaři neměli zájem se za kameru postavit, protože jde o velmi náročné projekty a naopak, jiní tvůrci, kteří by do toho šli byli odmítnuti Marvelem. 

Podle nových informací mezi nimi měli být například Noah Hawley (výtečná "x-mení" série Legion) nebo Greg Berlanti (duchovní otec Arrowverse). Na první pohled jde o zajímavé kandidáty, ovšem oba mají zkušenosti především se seriály a blockbusterové filmové komiksovky jsou trošku jiná liga. 

Není tedy asi šokem, že se Marvel rozhodl vydat jiným směrem. Přece jen, jeho pozice už není tak neotřesitelná jako v minulosti a teď se musí hodně snažit, aby si získal zpět důvěru diváků a dá se tušit, že v případě projektů za sta miliony dolarů, které jsou vrcholem daných fází MCU, bude spoléhat spíše na zkušenější jména. 

Zdroj: Puck, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat