Comic-Con 2024 (část 2): Oznámen byl nový seriál z universa The Boys. Ochutnávka z animované DC série. Epický trailer na seriálového Pána prstenů

 


Další den na Comic-Conu je tu.

The Boys / Banda v roce 2026 skončí pátou řadu. Nicméně, máme tu seriál Gen V a navíc se chystá série The Boys: Mexico. Ovšem, na aktuálním Comic-Conu v San Diegu bylo oznámeno, že se dočkáme i dalšího projektu z tohoto universa a to série Vought Rising, který poslouží jako prequel a vrátí se v ní Jensen Ackles (Soldier Boy) a Aya Cash (Stormfront) s tím, že se seriál bude odehrávat v padesátých letech minulého století. Datum premiéry oznámeno nebylo, to je nemilé, ale jako útěchu tu jsou nepovedené záběry ze čtvrté řady The Boys. 


Amazon Prime nenabízí jen The Boys, ale také sérii Pán prstenů: Prsteny moci, která čelí review-bombingu, ale pokud jde o sledovanost, daří se mu. Dočkáme se tak druhé řady, která bude mít premiéru 29. 8. 2024 a tady je působivý trailer.


S první upoutávkou přispěchalo také DC Universe, které nabízí ochutnávku z animované série Creature Commando, která bude uvedena v prosinci tohoto roku.

Zdroj: X, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat