Comic-Con 2024 (část 3): Robert Downey Jr. se vrací k Marvelu, zahraje si Doctora Dooma. Pátí Avengers a Fantastická čtyřka mění jméno. A odhalena pravá role Giancarla Esposita



Marvel se vytáhl.

Spousta lidí bezesporu čekala na to, s čím přijde na letošním Comic-Conu v San Diegu Marvel a asi se shodneme na tom, že nezklamal.

* Asi největší novinkou bylo odhalení, že se do Marvelovského filmového universa vrátí Robert Downey Jr. a pozor, tentokrát v záporné roli, zahraje si Doctora Dooma. Pokud platí spekulace, které jsme slyšeli už v minulosti, bude mít menší roli v The Fantastic Four (premiéra 24. 7. 2025) a následně větší v dalších projektech .

SOUVISEJÍCÍ: COMIC-CON 2024 ČÁST 1 A ČÁST 2

* Těmi zřejmě budou pátí a šestí Avengers (premiéra 30. 4. 2026 a 6. 5. 2027) s tím, že na Comic-Conu bylo potvrzeno nejen to, že se režie opravdu ujmou bratři Russové, ale také to, že Avengers 5 oficiálně mění jméno na Avengers: Doomsday (dá se asi tušit, na koho výše zmíněného název odkazuje). 

* Nejen Avengers mají nový název, dočkala se ho i Fantastická čtyřka, která se bude jmenovat The Fantastic Four: First Steps. Potvrzeno bylo také to, že tým bude součástí obou následujících dílů Avengers.

* Překvapivou zprávou bylo to, že Giancalo Esposito si v Captain America: Nový svět (premiéra 13. 2. 2025) nezahraje postavu jménem  G.W. Bridge, ale jiného padoucha a to vůdce týmu zloduchů Serpet Society Sidewindera. Je to zajímavé i proto, že se původně spekulovalo o tom, že tahle grupa bude mít v projektu menší roli, ale tohle by napovídalo, že tomu bude jinak.


Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat