Ďábel nosí Pradu 2: Film je v přípravách, jedna z hvězd se ale zřejmě nevrátí


 Uvidíme. 

Ďábel nosí Pradu (2006) byl recenzenty vcelku chválen a finančně si vedl skvěle a stal se z něj svým způsobem kultovní počin. Pokračování asi ale nebylo něco, o čem by spousta lidí přemýšlela (jako u všech hitů se o něm mluvilo, ale zrovna v tomto případě to neznělo moc reálně), o to větším překvapením je, že k němu skutečně dojde. 

Dobrou zprávou je, že by se měly vrátit Meryl Streep a Emily Blunt, nicméně zatím nebylo potvrzeno, že bychom se měli dočkat i Anne Hathaway. Vyloučeno to není, ale aktuálně to tak nevypadá. Útěchou budiž to, že se scénáře ujme opět Aline Brosh McKenna a produkce Wendy Finnerman. 

Víme i něco málo o příběhu, v centru dění bude Miranda Priestly (Meryl Streep), jejíž kariéra se blíží ke konci, ale ona se ještě pokouší zachránit svůj milovaný magazín a k tomu bude potřebovat svou bývalou asistentku Emily Charlton (Emily Blunt). 

Možná víte, že první film se inspiroval u knihy a existuje i pokračování nazvané Revenge Wears Prada: The Devil Returns od stejné autorky Lauren Weisberger, v ní ovšem Andy Sachs (Anne Hathaway) vede svatební časopis (založila ho společně s Emily), ovšem do jejího života opět vstoupí Miranda. 

Je tedy očividné, že se film nebude u knihy úzce inspirovat, tak uvidíme, jestli je to dobré, nebo špatné rozhodnutí. Datum začátku natáčení ani premiéry zatím známo není. 

Zdroj: Puck, Fox/Disney (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat