Daredevil je jako X-Men '97. A Agatha All Along bude vtipná, ale i strašidelná


 Komiksové střípky.

Chystá se seriál Daredevil: Born Again a spousta z nás je asi zvědavá, jak se toho Marvel chopí, nakolik bude projekt odkazovat na seriál od Netflixu. K tomu Brad Winderbaum, šéf marvelovského oddělení streamování, televize a animace, poznamenal:

"Daredevil je neuvěřitelný. V některých ohledech se podobá X-Men '97, protože oživuje některé věci, které fandové milují, ale také nabírá nový směr. Tyhle postavy dospěly. Universum je odlišné. Věci a společnost se změnily. Matt a Wilson se změnili a jejich postavy se střetnout způsobem, který jsme dosud neviděli. Už nestačí to, že se jeden snaží zabít druhého, do hry vstupuje politika."

X-Men '97 jsou skvělým projektem, kombinují to, co mají fandové rádi na originálním seriálu s novým přístupem, takže doufejme, že Daredevil: Born Again na tom bude podobně. 

Brad také promluvil o seriálu, který asi stokrát změnil název a to Agatha All Along:

"Agatha je opravdu zábavná, ale je také velmi děsivá a občas docela dramatická. Je to neuvěřitelná antihrdinka a seriál je... naláká vás to díky zábavě ve stylu Halloweenu a dříve, než si to uvědomíte, budete brečet. Je to marvelovsky děsivé. Je to halloweenský seriál. V seriálu jsou smrtící rizika. Je to zábavná jízda, ale nebezpečná."

Jsme zvědaví, co z toho vyleze, ale doufejme, že to bude stát po několika odkladech za to.

Zdroj: The Official Marvel Podcast, Marvel Studios / Disney+ (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat