Deadpool & Wolverine: Jaké jsou reakce na prvních skoro 40 minut z filmu? Nejlepší marvelovka od Avengers: Endgame


Dobré, nebo ne?

 V Londýně mělo nedávno několik vybraných šťastlivců možnost užít si cca 37 prvních minut z filmu Deadpool & Wolverine (premiéra 25. 7. 2024) s tím, že někteří se samozřejmě rozhodli podělit o své pocity na internetu. A co říkají?

První dobrou zprávou je, že i když se společnost Fox (natočila první dva Deadpooly) stala součástí firmy Disney nemělo to podle všeho na očekávanou komiksovku dopad a nedošlo k obroušení hran, film působí jako právoplatný nástupce předchozích dvou dílů. 

Dalším pozitivem je, že trailery neprozradily všechna překvapení a i oněch prvních 37 minut má v rukávu pár es, která diváka zaskočí. 

Ti se také shodují na tom, že marketingová kampaň byla vymyšlena skvěle, protože sice nalákala na film, ale "nevykecala", co neměla a i pokud si myslíte, že víte, co čekat, budete (pozitivně) překvapeni tím, čeho se vám dostane. 

Radost vám jistě udělá i to, že se dočkáme jak epických akčních scén, tak samozřejmě hromady vtípků, které v drtivé většině fungují na výbornou a opravdu se nasmějeme. 

Samozřejmě se objevují nadšená tvrzení ve stylu, že jde o nejlepší marvelovku od Avengers: Endgame (2019) a nejlepší film Deadpool, ale první reakce často bývají hodně "vyhypované", ovšem v tomto případě ani my nekrotíme svá očekávaní, protože to opravdu vypadá na skvělou komiksovou jízdu. 

Zdroj: CBM/X, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat