Deadpool & Wolverine: Které filmy byste si měli pustit, než půjdete do kina?

 

Doporučuje je sám Disney.

Deadpool & Wolverine (2024) intenzivně odkazuje na mnoho předchozích komiksových projektů nejen přímo od Marvelu. Ne, že byste si film neužili, pokud nejste extrémní znalec komiksového žánru, ale neužijete si ho tak jako ti, kteří mají určitou průpravu. Disney zveřejnil seznam filmů, které doporučuje, abyste před návštěvou kina zhlédli. A asi vás nepřekvapí.

RECENZE: TŘI DŮVODY, PROČ (NE)JÍT DO KINA NA DEADPOOL & WOLVERINE

Jsou to samozřejmě Deadpool (2016) a Deadpool 2 (2018), které nevznikly jako součást Marvelovského filmového universa, ale jako projekty pod dohledem Foxu. Fox byl ale následně zakoupen Disneyem a třetí Deadpool byl natočen pod přímou kontrolou Marvelu (ten je také součástí Disneyho). 

Nicméně, Deadpool & Wolverine na oba předchozí Deadpooly intenzivně odkazuje, takže je samozřejmě logické, že jde o doporučené filmy.

Třetím je Logan: Wolverine (2017), podle mnohých nejlepší film s Wolverinem (Hugh Jackman) a zatím poslední sólovku s touhle milovanou postavou. I na ni v určitých momentech Deadpool & Wolverine navazuje, takže není od věci si Logana pustit (navíc, když jde o skvostnou komiksovku).

My bychom přidali ještě jeden projekt a to seriál Loki, který vám osvětlí více o organizaci TVA, která dohlíží na "Posvátnou časovou linii", což jsou aspekt, který v Deadpool & Wolverine hrají důležitou roli. 

Zdroj: Disney+, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat