Deadpool & Wolverine: Nejlepší film od Endgame vs je to únavné, první reakce novinářů jsou tu


 Jak se film (ne)líbí?

My si ještě krátkou chvíli na premiéru Deadpool & Wolverine (premiéra 25. 7. 2024) počkáme, ale někteří diváci měli šanci vidět cca 40 minut z filmu a jejich reakce byly velmi pozitivní. Nyní se objevily první názory také profesionálních novinářů a dobrou zprávou je, že i ti jsou veskrze nadšení.

Oceňují například humor, který není zrovna intelektuální, ale také si na to nehraje a byť jsou vtípky a gagy často "blbé", tak je to míněné v dobrém slova smyslu. Sice zazněla kritika od jednoho z novinářů, že sei film snaží vypadat chytřejší, než opravdu je, ale většina ostatních recezentů se naopak přiklání k tomu, že film ví, že jeho humor je jednoduchý a nestydí se za to. Kromě toho si dělá film legraci i sám ze sebe.

Nepřekvapivě jsou novináři nadšení i z většího než malého množství cameo rolí. Zaznívají slova o tom, že je to až šílené, pokud jde o cameo role (v dobrém slova smyslu). 

Připomenuto bylo i to, že je film mládeži nepřístupný, což znamená, že krví se rozhodně nešetří a to je zmiňováno jako klad.

Rozhodně funguje i chemie mezi Hugh Jackmanem (Wolverine) a Ryanem Reynoldsem (Deadpool), kdy je jejich vztah vtipný, ale současně postavám nechybí ani emocionální nádech a recenzenti zmiňují, že pánové podávají výtečný herecký výkon.

Což je trochu rozporuplné, je příběhové zběsilost filmu, kdy si někteří cení toho, že jde o "milostný dopis" některým předchozím komiksovým projektům se spoustou metamomentů, ale jiní mají pocit, že to působí jako by bylo do jednoho filmu "nacpáno" několik dalších. 

Půjde o projekt, který "zachrání" Marvelovské filmové universum? Na tom se novináři neshodnou, ale většina z nich považuje Deadpool & Wolverine za skvělou podívanou (někteří tvrdí, že nejodvážnější a nejlepší od dob Infinity War a Endgame) a to, co Marvel potřeboval.

Zdroj: X/CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat