Deadpool & Wolverine: Nevadilo by mi, pokud by každý film měl jen jeden trailer, prozradil šéf Marvelu

 

Reaguje na kritiku, že trailery někdy "vykecají" až moc.

Je dnes vcelku častým nešvarem to, že některé trailery k filmům ukazují až příliš a této kritice čelí i finální upoutávka na Deadpool & Wolverine (premiéra 25. 7. 2024). A právě na to zareagoval kreativní prezident Marvelu Kevin Feige. Ten prozradil, že by mu vůbec nevadilo, pokud by filmy měly jen jeden trailer a dál dodal:

„...naše marketingové oddělení to ví lépe a ví, že musíme oslovit nejen lidi, jako jsme my, kteří sledují každý trailer a analyzují každý záběr, ale také lidi, kteří se věnují jiným věcem. I s nimi musíme navázat kontakt, aby se dozvěděli, že film existuje. Je tu vždy přetahování mezi filmaři a marketingovým týmem, jehož úkolem je přilákat, co nejvíce diváků. S tím souhlasím a znám lidi, kteří se vyhýbají veškerému marketingu. Pokud už tak máte o film zájem, držet se od toho dál."

Je pravda, že aktuálně se objevuje hromada upoutávek na jednotlivé projekty a nebylo by asi od věci sundat nohu z plynu, na druhou stranu, diváci by si už asi těžce zvykali na jeden trailer. Ovšem, filmaři či marketingoví experti by se měli naučit nechat si určitá překvapení až do kina.

Zdroj: Blativy TV, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat