Deadpool & Wolverine: Spím s ní, Ryan Reynolds svérázně potvrdil, kdo se skrýval pod maskou Lady Deadpool


 Ale nelže. POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

V Deadpool & Wolverine (2024) jsme měli možnost vidět hromadu variant Deadpoola a jednou z těch nejvýraznějších byla i Lady Deadpool / Ladypool. 

SOUVISEJÍCÍ: V DEADPOOL & WOLVERINE SE OBJEVIL BRATR TOMA HOLLANDA I ZNÁMÝ FOTBALISTA

Ta měla v megaúspěšné komiksovce krátkou roli, ale měla možnost několikrát promluvit, takže se mnozí dovtípili, kdo se skrývá pod maskou, přestože ji postava nikdy nesundala. Respektive, pod maskou byla asi kaskadérka, ale hlas patří někomu, o kom se dlouho spekulovalo a to nyní (jak jinak než velmi svérázně) potvrdil Ryan Reynolds (Wade Wilson / Deadpool). Byla to jeho žena Blake Lively:

"Spím s ní. Netvrdím, že si tu část se společným spaním užívá, jen říkám, že to dělám. Je to tak zvláštní. Je mi nevolno jen z toho, že něco takového říkám nahlas. Vše, co dělám je střežení tajemství. Tím chci říct to, že to bylo ve stylu oněch nápadů, 'No dobře, proč ne?"

Je pravda, že mnoho variant Deadpoola nebylo zrovna extra využito, ale to se asi ani nedalo čekat a je fajn, že se vůbec objevily.

Účast si mimochodem užila i Blake, to potvrdil i Ryan a dodal, že jeho žena je jedním z nejvtipnějších lidí, které zná. A pokud se podíváte na sociální sítě téhle manželské dvojice, budete s tím jistě souhlasit.

Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat