Fotky ukazují Supermana v nepříjemné situaci. A co říká šéf Marvelu na hanbaté a drogové vtípky v Deadpool & Wolverine


 Komiksové střípky.

Nový den a nové snímky z filmu Superman (premiéra 10. 7. 2025). Tentokrát ukazují Muže z oceli (David Corenswet) v poněkud nepříjemné situaci. Na snímcích bohužel není pořádně nikdo, kdo by ho do ní mohl dostat, ale očividně šlo o mocného protivníka. 

Ve filmu Deadpool & Wolverine (premiéra 25. 7. 2024) zaznějí vtípky, na které nejsme v Marvelovském filmovém universu zvyklí. Narážky na drogy nebo netradiční sexuální praktiky jsou pro Deadpoola (Ryan Reynolds) denním chlebem (a předvedl to i v trailerech), ovšem ne pro Marvel. Co na to tedy říká jeho kreativní prezident Kevin Feige?

"Byli jsme přístupní všemu. Mluvili jsme o tom, že jsou všichni vyděšení z disneyfikace věcí. Tohle je sto let největší zábavní společnost na světě. Měli byste být šťastní, když můžete vše disneyfikovat! Ale lidé tím myslí, že je to obroušení ostřejších hran. Já tvrdil, že jsou tu některé věci, na jejich změně se můžeme podílet. Ostatně, když po dvacáté osmé uděláte vtip, někdy už není vtipný. Možná jsem trošku prudérní, pokud jde o užívání drog. A reagoval jsem ve stylu, 'Eh, to není tak zábavné'. Ale samozřejmě Ryan měl vše připravené ve své hlavě na pozdější dobu, aby to použil jako skvělé vtípky a přidal to do scénáře."

Uvidíme, jak si povede první mládeži nepřístupný film v MCU, ale my věříme, že dobře a to i díky tomu, že bude mít ostřejší hrany.

Zdroj: Variety, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat