Gladiator 2: Krev, pot a písek, je tu trailer na pokračování, o které jsme nevěděli, že ho potřebujeme (a stále si tím nejsme jistí)


 Něco tomu chybí. 

Gladiátor (2000) patří k nejmilovanějším a nejúspěšnějším historickým blockbusterům vůbec, ale i když se často mluvilo o pokračování, zabralo více než dvě dekády ho realizovat. Gladiator 2 bude mít premiéru 21. 11. 2024 a dobrou zprávou je, že se za kameru opět postavil Ridley Scott.

Máme tu první pořádný trailer a na papíře to má vše, v co jsme doufali, epické bitvy, intenzivní komornější střety v koloseu i působivé obsazení. Musíme se ale přiznat, že se sice vsadilo na klasický recept v případě pokračování, tedy spousta věcí je "větších a bombastičtějších", ale stále si nejsme jistí, jestli byl dobrý nápad natočit další díl. 

Vizuálně to sice má estetiku předchozího filmu, jsou tu pomrknutí na jeho fandy a casting potěší, ale prostě a jednoduše se obáváme toho, že tohle bude zbytečný sequel. Nemluvě o tom, že trailer (což je dnes zvykem), možná "vykecal" víc, než bylo nutné. Musíme také poznamenat, že nám úplně nesedí hudba dobarvující upoutávku, ale to je asi otázka vkusu. 

A dobře, stejně se na film podíváme, už jen kvůli nosorožci. 


Zdroj: Paramount Pictures (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat