Hvězda Eternals možná zamíří k DC. A Marvel se "zalekl" a změnil původ izraelské superhrdinky z Captain America


 Komiksové střípky. 

Kumail Nanjian je součástí Marvelovského filmového universa, ztvárnil Kinga ve filmu Eternals (2021), ale zřejmě se objeví i u konkurence, protože se aktuálně proslýchá, že by si mohl zahrát DC superhrdinu známého jako Booster Gold v seriálu pro streamovací platformu MAX.

Booster Gold je v komiksu osobou z budoucnosti, která cestovala do současnosti a využila svých znalostí, aby si získala obdiv. Postupem času se ale z Booster Gold stal někdo, kdo je skutečným hrdinou a nejen po slávě toužícím jedinci. 

Pokud jde o datum začátku natáčení nebo premiéry, zatím nejsou známy. 

Naopak u filmu Captain America: Nový svět víme, že přijde do kin 13. 2. 2025 a jednou z nových postav, která bude v marvelovce představena, bude i Ruth Bat-Seraph v podání Shiry Haas. V komiksu jde asi o neznámější izraelskou superhrdinku známou jako Sabra, která je mutantem s nadlidskou silou, rychlostí, regenerací a reflexy a navíc dokáže aktivovat schopnosti i u jiných lidí a kromě toho je také členkou izraelské zpravodajské služby známé jako Mosad. 

Shira Haas jako Ruth Bat-Seraph (zdroj: Marvel Studios)
Účast Ruth ve filmu ale vyvolala nevoli například u některých osob arabského původu, protože podle nich se v komiksu dopustila vůči nim velmi nepříjemných věcí a kromě toho arabští jedinci v něm byli často znázorňováni podle jejich názoru stereotypně. 

Marvel se tak možná zalekl kontroverze a aktuálně bylo prozrazeno, že původ Rush bude ve filmu jiný, půjde o bývalou členku programu Black Widow, která bude pracovat pro prezidenta Rosse (Harrison Ford) jako vysoce postavená úřednice.

Zřejmě se tedy nebude jednat o agentku Mosadu a otázkou je, zda bude mutantkou.

Zdroj: Nexus Point News, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat