Jessica Alba chce do Marvelovského filmového universa. A Jason Momoa se prý objeví v Supergirl


 Komiksové střípky.

Jessica Alba není nováčkem, jestliže se bavíme o komiksových rolích. Ztvárnila Sue Storm / Invinsible Woman ve dvou dílech Fantastické čtyřky. Ty ale nebyly součástí Marvelovského filmového universa a právě v něm by herečka ráda působila:

"Milovala jsem tyhle filmy a také změnily, tahle série, můj život. Nikdo se mnou o [návratu] nemluvil, ale hned bych po té šanci skočila. Miluji tu postavu a mám pocit, že v dané době byla v marvelovském universu unikátní. Neexistoval takový druh superhrdinek, jakou byla ona."

Nevypadá to, že by se její Sue Storm měla vrátit (a kdyby ano, tak maximálně v podobě camea), ale není vyloučeno, že by pro ni Marvel mohl najít jinou roli.

Ani Jason Momoa není zelenáčem v komiksovém žánru. Víme sice to, že v novém DC Universe už nebude působit jako Aquaman, ale současně se předpokládá, že v něm dostane na starosti jinou roli a nejčastěji se mluví o bizarním Lobovi. 

Nyní se objevila zpráva, že by se herec měl ukázat v Supergir: Woman of Tomorrow (premiéra 25. 6. 2026) a nebylo potvrzeno, že jako Lobo, ale znalec branže Daniel Richtman tvrdí, že popis dané role zní jako tahle drsná postava. Snad je to pravda. Přece jen, kdo by nechtěl Jasona vidět jako Loba?

Zdroj: ET, DC Films / Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat