Joker: Folie à Deux: Výkon Lady Gaga vám vyrazí dech, věří tvůrkyně

 

Máme se na co těšit.

Lady Gaga se původně etablovala jako veleúspěšné zpěvačka, ale očividně je multitalentovaná, protože její herecké výkony v drtivé většině stojí za to. A podle zkušené castingové režisérky filmu Joker: Folie à Deux (premiéra 3. 10. 2024) Francine Maisler se máme rozhodně na co těšit:

"Lidi, je v tom tak dobrá. Vyrazí vám dech. Nenavrhovala jsem Lady Gaga. Nebyl to můj nápad. Přede mnou s tím přišel Todd Phillips (režisér a spoluscenárista filmu, pozn. redakce). Ale řeknu vím, skutečně mě překvapila a to opravdu v dobrém. Viděla jsem to a byla jsem velmi překvapená. Tím chci říct, že jsme sice všichni viděli, co dokázala ve Zrodila se hvězda, ale pomyslela jsem si, 'No dobře, tohle je přesně něco pro ni.' Něco, co dokáže dělat a být v tom skutečná. Je dobré. Joaquin vám vyrazí dech, ale ona s ním dokáže držet krok a být skutečná..."

Pokud herecky dokážete být na úrovni Joaquina Phoenixe, pak není co dodávat. Nicméně jsme na film hodně zvědaví, přece jen mládeži nepřístupný komiksový muzikál není k vidění každý den. 

Zdroj: Deadline, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat