Julia Garner si prý Silver Surfera zahraje jen jednou. A kdo si údajně zahraje Hulklinga z Young Avengers

 

Komiksové střípky.

Ve Fantastické čtyřce (premiéra 24. 7. 2025) by se měla objevit Julia Garner jako Shalla-Bal, tedy ženská verze Silver Surfera. A s ohledem na popularitu Julie by se dalo čekat, že nepůjde o její jediné ztvárnění téhle role, ovšem nyní znalec branže Alex Perez přišel s tvrzením, že Garner si zahraje pouze v The Fantastic Four a poté už se v MCU objevovat jako Shalla-Bal objevovat nebude. Proč? To není jasné. 

Nové postavy představí i Marvel, například se mluví o tom, že v případě týmu Young Avengers by to měl být i Hulkling. To je v komiksu hrdina, který má genetický původ u mimozemských národů Kree i Skrullů a jeho životní láskou je Billy Kaplan alias Wiccan, kterého ztvární v seriálu Agatha All Along Joe Locke.

Nyní znalec branže MyTimeToShineH přišel s tvrzením, že Hulklinga by si měl zahrát Kit Connor a netřeba asi připomínat, že Joe a Kit hrají partnery ve veleoblíbeném seriálu Srdcerváči. A jen pro zajímavost, fandové už poměrně dlouhou dobu navrhují, aby se tihle dva vzali na starost i Wiccana a Hulklinga. 

Pokud má Perez pravdu, Marvel se u jejich přání inspiroval, ale je otázkou, kdy uvidíme Hulklinga. Není jasné, ve kterém projektu by se mohl představit (sice se spekuluje, že jeho původ bude jiný a půjde o syna Hulka, kterého jsme viděli už v seriálu She-Hulk, ale to potvrzeno nebylo). 

Zdroj: Netflix (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat