Madam Web: Film se mi líbil, vzkazuje hvězda American Horror Story


 Emma Roberts promluvila o komiksovém propadáků. 

Madam Web (2023) se stala dalším nepodařeným pokusem Sony natočit úspěšný film na motivy marvelovských komiksů. Tržby zklamaly, recenze zklamaly, objektivně se tak dá říct, že projekt je neúspěchem, ovšem herečka Emma Roberts, která v něm ztvárnila Mary Parker za ním dál stojí. Prozradila, že se selhání nebojí a neděsí ji, když mají lidé negativní názor. Dodala také:

"Osobně se jsem si Madam Web opravdu zamilovala. Opravdu jsem si tenhle film užila. Myslím si, že každý v něm byl skvělý. Domnívám se, že režisérka S.J. Clarkson odvedla skvělou práci. Ona je důvodem, proč jsem to chtěla natočit. Pokud by nebylo internetové kultury a toho, že se dnes ze všeho dělá vtip, myslím si, že by přijetí bylo jiné. A to je to, co mě štve na spoustě věcí, i těch, které jsem natočila já, lidé dnes ze všeho prostě dělají jeden velký vtip."

Nedovolíme si tvrdit, že pokud by nebylo "internetové kultury", byly by názory výrazně lepší, na druhou stranu je pravda, že spousta lidí se nechá lehce ovlivnit tím, co čte v online vodách. Otázkou ale je, jestli tohle byl opravdu hlavní faktor neúspěchu Madam Web.

Zdroj: Variety, Sony Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat