Nová fotka z Captain America 4. A možné vysvětlení, proč mají postavy ve filmu Superman zvláštní kostýmy

 

Komiksové střípky.

Včera v USA proběhly oslavy takzvaného Dne nezávislosti a u této příležitosti Marvel nabídl další oficiální snímek z filmu Captain America: Nový svět (premiéra 13. 21. 2025). Ne, že by prozrazoval něco z příběhu, ale oficiálních fotek jsme zatím zase neviděli tolik, abychom brblali. 

Když už jsme u fotek (byť těch neoficiálních), tak v případě projektu Superman (premiéra 10. 7. 2025) se jich objevuje více než malé množství a stejně tak více než malé množství lidí zatím není úplně spokojeno s tím, jak vypadají kostýmy některých postav (Hawkgirl, Green Lantern nebo Mr. Terrific). Ovšem podle serveru CBM je pro to, proč mají hrdinové na sobě něco, co připomíná "ohoz" rádoby motorkářů dobré vysvětlení. 

Možná jste si všimli, že na kostýmech je logo společnosti Lordtech. V komiksu určitou dobu existoval tým Justice League International, který byl dotován Maxwellem Lordem (ten by měl mít ve filmu také svou roli) a zřejmě tak mají na sobě kostýmy, které poskytla daná firma a jak už víme, ne vždy dopadá dobře, když soukromá společnost financuje superhrdiny (řekl někdo seriál The Boys) a to se týká i jejich vzhledu. 

Upřímně, my Gunnovi stále věříme a z kostýmů nervózní nejsme. 

Zdroj: Disney+ / Marvel Studios (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat