Parádní trailer na Tučňáka. Další upoutávka na Hellboye vypadá lépe. Trailer na očekávaný Star Trek film i další řadu hitového Star Trek seriálu



Trailerové střípky.

Seriál od DC Tučňák už nám několik upoutávek nabídl a zatím žádná nás nezklamala. To platí i pro tu nejnovější, která znovu dává vědět, že tohle bude intenzivní mafiánská podívaná s výtečným obsazením a hutnou atmosférou a to si rozhodně necháme líbit. Premiéra je naplánována na 19. 9. 2024 na streamovací službě MAX.


Přiznáme se, že první trailer na film Hellboy: Crooked Man (česká premiéra zatím nebyla stanovena) nás zrovna neoslnil. Je tu ale další upoutávka a ta nás oslovila o poznání více. Je sice pravda, že triky působí lacině, ale jinak oceňujeme atmosféru, silný hororový nádech a jakousi "ušmudlanost" temného světa plného monster. Šance na dobrý film tu tedy stále je. 


Universum Star Trek se brzy rozroste o nový film a to Star Trek: Section 31, který se zaměří na špionážní organizaci, jejíž metody jsou... no řekněme svérázné. V hlavní roli se objeví Michelle Yeoh, která v traileru okouzlí, ale jinak je to poměrně zvláštní upoutávka, která zrovna nekřičí "Tohle je Star Trek" a je otázkou, zda je to dobrá, nebo špatná věc.


Pokud byste raději klasičtější podívanou Star Trek, tak je tu ochutnávka ze třetí řady Strange New Worlds, která fandy jistě nezklame. Premiéra se odehraje někdy příští rok.


Zdroj: Millenium Media (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat