Rebel Moon: Krví a sexem nasáklý mládeži nepřístupný trailer na drsnější verzi Snyderova sci-fi

 

K dispozici bude v srpnu. 

Dvoudílná sci-fi Zacka Snydera Rebel Moon se nedočkala zrovna oslavných recenzí, ale mnozí, kteří z filmů nebyli úplně nadšení doufali, že situaci vylepší mládeži nepřístupné režisérské sestřihy, které Snyder přislíbil a naznačil, že půjde o "úplně jiné filmy". 

První díl v režisérském sestřihu bude mít na Netflixu premiéru 2. 8. 2024 a aktuálně je k dispozici trailer, který ukazuje, že nebude nouze o (okatě digitální) násilí, nějaký ten sex k tomu a samozřejmě nechybí hromada zpomalovaček. To vše podbarveno dramatickou osudovou hudbou. 

Nemůžeme říct, že by nás trailer nezaujal, brutálnější pojetí Rebel Moon sluší, ale nejsme si úplně jistí, jestli spousta digitální krve a zpomalovaček opravdu budou stačit k tomu, že bude Rebel Moon – Chapter One: Chalice of Blood úplně jiným (a hlavně lepším) filmem ve srovnání s původní verzí. Na druhou stranu, je patrné, že režisérský sestřih bude obsahovat dostatek zatím neviděných záběrů (podle všeho se už od počátku točily dvě verze, jedna mládeži a jedna mládeži nepřístupná), takže by to vyjít mohlo. 


Zdroj: Netflix (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat