Robert Downey Jr. se rozhodl k Marvelu vrátit po jednou podmínkou. A ne, nebyla to masivní suma peněz (kterou ale také dostane)


 Na kolik si přijde?

Asi nejdiskutovanějším odhalením z letošního Comic-Conu v San Diegu bylo to, že se Robert Downey Jr. vrátí do Marvelovského filmového universa. Nicméně, uvidíme ho v nečekané roli a to zloducha Victora Von Dooma alias Doctora Dooma. Bylo to poměrně velké překvapení a podle všeho měl herec jednu podmínku pro svůj návrat. 

Možná vás jako první napadnou peníze, ale ne, bylo to něco jiného, Downey byl údajně ochoten vrátit se, pokud se režie následujících dvou dílů Avengers ujmou bratři Joe a Anthony Russo. A jak víme, to splněno bylo. 

Nicméně tušíme i to, že svou roli sehrály i jiné faktory, například to, že by měl mít herec k dispozici soukromé letadlo nebo měl mít na natáčení ne jeden přívěs, ale hned celý "tábor" jen pro sebe a ty, kteří se o něj starají. 

A pokud jde o zmíněné peníze, tak se prý může těšit na pořádnou sumičku. Nebylo řečeno jak konkrétně velkou, ale podle všeho by to mělo být víc než dostanou Russoové, kteří by si za dva filmy Avengers měli přijít na 80 milionů dolarů.

Zdroj: Variety, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat