Spider-Man Noir: Tohle je údajná zápletka seriálu s Nicolasem Cagem


 O čem by měl seriál být?

Stále jsem ještě trochu překvapeni z toho, že se dočkáme hraného seriálu Spider-Man Noir, ve kterém se hlavní role ujme Nicolas Cage. Zatím se objevovaly jen poměrně kusé informace o téhle podívané, ale nyní přišel znalec branže Daniel Richtman s údajnou zápletkou:

"Budeme sledovat příběh Bena Reillyho (Nicolas Cage), soukromého očka, které se ponořilo do korupce v New York City roku 1933, zatímco zjišťujeme víc i o jeho superhrdinské minulosti. Reilly vyšetřuje smrt Edwarda Addisona, což ho vede ke zjištění, že starosta se angažuje v něčem temném, co má spojitost s mafiánským bossem Silvermanem a femme fatale Yuri Watanabe."

Postavu Edwarda Addisona jsme v komiksu nenašli (postavy s příjmením Addison ano, ale ty nemají spojitost s komiksovou předlohou k seriálu). Co se týče postavy jménem Silvermane, jde o superzáporáka, jehož civilní jméno je Silvio Manfredi. Silvermane disponuje nadlidskou silou, reflexy a odolností a navíc velmi vysokou inteligencí. Jde o člena mafiánské organizace Maggia, která má časté spory se Spider-Manem. 

Yuri Watanabe je v komiksu kapitánkou newyorské policie, často pomáhá Spider-Manovi a působí jako samozvaná bojovnice proti zločinu pod přezdívkou Wraith. K dispozici má různé technologické vychytávky a je vynikající bojovnicí. Ovšem, její metody jsou někdy velmi sporné.

Předpokládá se, že nedávno oznámený člen obsazení Brendan Gleeson ztvární Silvermanea. Kdo si vezme na starosti Yuri, to jasné není. Stejně tak jako datum premiéry. 

Zdroj: Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat