Streamovací tipy na víkend: Začátek konce Cobra Kai, marvelovská zabijácká opice nebo historické drama s Anthony Hopkinsem


 Na co se podívat?

Jestli nemáte o víkendu v plánu vyrazit mezi lidi, ale raději se zavřete před horky doma a chcete se povalovat před obrazovkou, máme pro vás pár tipů, jak si to ještě víc užít. 

Cobra Kai (Netflix)

Netflix aktuálně nabídl první část poslední šesté řady skvělé podívané Cobra Kai, která navazuje na filmovou značku Karate Kid. A i když podobné pokusy o oživení oblíbených projektů obvykle nedopadají dobře, Cobra Kai je výjimkou. Jde o skvělou podívanou, která sází na humor, záměrnou béčkovost, skvělé postavy a samozřejmě karate souboje. 

Co je nemilé je to, že Netflix opět "rozsekl" danou řadu na více částí, ovšem ne na dvě, ale rovnou na tři, kdy prvních pět dílů bylo uvolněno 18. 7. 2024, dalších pět uvidíme 15. 11. 2024 a závěrečnou pětici někdy v roce 2025.


Hit-Monkey (Hulu)

Jestliže máte chuť na něco komiksového a netradičního, je tu animovaný seriál Hit-Monkey o opici, jejímž mentorem je duch amerického nájemného zabijáka. Společně se pak snaží zničit tokijskou mafii. Ne, není to pro děti a ano, je to zábavné a 15. 7. 2024 začala druhá řada.



Those About to Die (Peacock)


Nakonec něco pro fandy historie, specificky gladiátorů, od 18. 7. 2024 je k dispozici seriál Those About to Die, který se právě na gladiátory zaměřuje, ale ukazuje jejich svět v poměrně nelichotivém světle, kdy se kolem zápasů rozvíjí série intrik, politikaření a hon za špinavými penězi. V hlavní roli Anthony Hopkins.


Zdroj: Netflix (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat