Superman je dotočen. A kde by se mohl představit Robert Downey Jr. jako Doctor Doom?


 Komiksové střípky.

Superman je velmi sledovaným projektem. Jde o první hraný projekt z nového DC Universe. Navíc se o režii a scénář postaral spolušéf DC Studios James Gunn, který jistě chce dokázat všem, že komiksovky stále umí a DC svět je ve správných rukou. Netřeba asi ani připomínat, že Superman naznačí to, jestli má DC Universe šanci na úspěch, nebo půjde o další neúspěšný pokus z něj udělat fungující značku. Nechceme být dramatičtí, ale je o opravdu důležitý projekt. A nyní Gunn oznámil, že jeho hlavní natáčení je hotovo. 

Nyní projekt bude procházet náročnou postprodukcí a zřejmě dojde i na pár přetáček a dotáček, ale premiéra 10. 7. 2025 by měla být dodržena.


Velmi řešeným okamžikem z letošního Comic-Conu v San Diegu bylo oznámení, že se Robert Downey Jr. vrátí do Marvelovského filmového universa. Nicméně, tentokrát jako záporák Doctor Doom. A byť jsme slyšeli, že ten by se měl poprvé v malé roli objevit ve The Fantastic Four: First Steps (premiéra 24. 7. 2025) a následně mít větší roli v dalších projektech, potvrzeno to nebylo. Ovšem, znalec branže Jeff Sneider věří, že skutečně Dooma poprvé uvidíme v potitulkové scéně Fantastické čtyřky. 


Zdroj: DC Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat