Už se prý pracuje na filmu Wolverine vs Hulk. A kteří X-Meni se zřejmě představí v dohledné době v MCU?


 Komiksové střípky. POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

To, že se v Marvelovském filmovém universu utkají Hulk (Mark Ruffalo) a Wolverine (Hugh Jackman) už nám bylo jasně naznačeno. Víc k tomu nedodáme, ale možná tušíte o čem je řeč. Nicméně, to byla jen malá ochutnávka a všichni asi doufáme ve víc. A podle znalce branže MTTSH se toho dočkáme. Uvedl, že Marvel na filmu již pracuje. Další detaily ale neposkytl.

Netřeba asi připomínat, že je Wolverine jednou z hlavních tváří týmu X-Men a my, poté, co Disney koupil Fox i s právy na X-Meny, čekáme, až se naplno představí tahle skupina v Marvelovském filmovém universu. Otázkou je, jaké bude mít složení a podle znalce branže MyTimeToShineH určitě uvidíme Angela, Icemana a Jubilee.

To by dávalo smysl s ohledem na to, že první dva zmínění byli jedněmi z prvních členů X-Menů a Jubilee se těší extrémní popularitě díky animovanému seriálu z devadesátých let minulého století, který byl aktuálně "vzkříšen". 

Kromě toho, všechny tři spojuje to, že bez ohledu na to, že jsou v komiksech/seriálech důležitými postavami, ve filmových verzích byli překvapivě nevyužiti (možná Iceman, ale i ten by si zasloužil trochu víc), což je nemilé s ohledem na to, že například Jubilee v komiksech s Wolverinem pojí v pouto ve stylu dcera a otec. Mimochodem, malá osobní poznámka, právě Jubilee u nás probudila lásku ke komiksům, když jsme jí jako malí fandili před televizní obrazovkou.

Snad jsou tedy zprávy o tom, že je uvidíme pravdivé, zaslouží si to.

Zdroj: Marvel (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat