X-Men: Šéf Marvelu potvrdil, že se hraný film bude inspirovat u skvělého seriálu X-Men '97


 Dobrá volba.

To, že se X-Meni stanou důležitou součástí Marvelovského filmového universa je nám naznačováno už vcelku často, ale hraný film nebyl ještě oficiálně oznámen. Ovšem, nyní se kreativní šéf Marvelu Kevin Feige k očekávané podívané vyjádřil. Samozřejmě nebyl příliš detailní, ale pár zajímavostí naznačil:

"No, je to fráze, kterou v Marvelu používáme často a zní, 'Přehnané bohatství.' Existuje spousta skvělých postav X-Men, které jsou ve filmu Deadpool & Wolverine. Existuje spousta skvělých postav X-Men, které jsou ve všech verzích filmů X-Men od Foxu. A existuje spousta skvělých postav X-Men, které se zatím neobjevily na stříbrném plátně. Myslím, že se vždy snažíme udělat, stejně jako v případě dohody se Sony u Spider-Mana, kombinaci postav, které už jste viděli a těch, které ještě ne. Myslím, že úspěch X-Men '97 byl pro nás opravdu vzrušující, když jsme byli svědky toho, jak se lidé vracejí a znovu propojují s tímto světem. A dovolím si říct, že prvky mýdlové opery tohoto světa jsou jednou z věcí, ze které jsme opravdu nadšení, pokud jde o to, že se to stane konečně součástí MCU."

X-Men '97 opravdu slaví velký úspěch, aktuálně například získali nominaci na Emmy a velmi pozitivně návrat klasické animované série hodnotí jak novináři, tak "běžní" diváci. Jde tedy o dobrou inspiraci pro hrané X-Meny. Na druhou stranu, je nutné najít správný přístup. To, co funguje v případě animovaného světa nemusí vždy fungovat v případě hraného. Ale uvidíme, jak si s tím Marvel poradí.

Zdroj: CBM, Fox / Disney (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat