Agatha: Za vším schovaná - Marvelovští fandové jsou méně milí než fandové Srdcerváčů, prohlásil představitel gay postavy


 Joe Locke promluvil o Wiccanovi.

V seriálu Agatha: Za vším schovaná bude mít jednu z hlavních rolí Joe Locke jako Billy Maximoff / Wiccan (seriál Srdcerváči) a jak možná víte, ten je v komiksu homosexuální. Stejně tak i hraný Billy bude mít tuto orientaci. Ovšem, i když tedy budou tvůrci seriálu věrní komiksové předloze, najdou se tací, kteří brblají, že je Billy gay. A k tomu se vyjádřil právě Joe:

"Jsem si rozhodně vědom toho, že marvelovské fandovství není tak milé jako fandovství Srdcerváčů. Bude tu hromada lidí, kteří budou nenávidět vše na této postavě a vše, co s ní udělám a musím s tím být prostě v pohodě. Marvelovští fandové jsou velmi otevření, pokud jde o jejich názor..."

To jsou, ale pokud v tomto případě kritizují orientaci dané postavy, je to trošku zvláštní s ohledem na výše zmíněné a to, že Wiccan je v komiksu gay a marvelovštví fandové často vyžadují věrnost předloze. A možná by mohl někdo namítnout, že se jim prostě nelíbí použití homosexuální postavy, ale jde o spin-off k WandaVision a Wiccan je syn Scarlet Witch, takže jeho účast dává smysl.

Zdroj: Variety, Marvel Studios / Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat