Akolytka: Otočka o 180 stupňů. Nejdříve vlna nenávisti, teď vznikají petice, aby byla natočena druhá řada


 Nečekané.

Seriál Star Wars: Akolytka rozhodně nebyl to nejhorší, co vzniklo v universu Star Wars (například souboje byly excelentní a stejně tak to, že projekt ukázal Řád Jediů v úplně jiném světle), ale i přesto čelil hodně intenzivnímu review-bombingu. 

Abychom si rozuměli, projekt měl objektivní negativa, ale tak silnou vlnu odporu si zasloužil stěží. Ale mluvilo se o tom, že negativní reakce neměly výrazný dopad na sledovanost. Nicméně se aktuálně objevily informace, že to platí pro první dvě epizody, ale poté zájem začal opadávat.

Asi tak nepřekvapí, že Disney druhou řadu neschválil. A ano, nebylo málo těch, kteří z toho měli radost. Na druhou stranu, je také mnoho těch, které to naštvalo a jak už je dnes běžné, vznikají různé petice a hashtagy, které volají po obnovení Akolytky.

Například u petice nazvané Renew the Acolyte přibývají podpisy velmi rychle a už se počítají na desítky tisíc. Ale i kdyby jich byly statisíce, pochybujeme, že bude Disney reagovat (nejen proto, že byla série velmi nákladná). Ostatně, z jeho eshopu zmizely bez vysvětlení předměty, které se projektu týkaly.

Zdá se, že Disney se hodlá tvářit, že seriál více méně neexistuje a to se samozřejmě jeho fandům nelíbí.

Zdroj: SFFGazette, Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat