Akolytka: Po drsném přijetí seriálu není hvězda Star Wars série překvapena, že byl projekt zrušen



Nezaskočilo ji to.

Seriál Star Wars: Akolytka čelil hodně drsnému review-bombingu. A ano, některá kritika byla oprávněná, ale bylo zjevné, že určité výtky nemají zrovna oprávněný základ. Ovšem, zdálo se, že příliš review-bombing příliš nezabral, protože sledovanost byla dobrá. Následně se ale ukázalo, že to platilo hlavně pro úvodní epizody a v případě dalších údajně počet diváků výrazně klesal. Nebylo tím pádem asi překvapením, že Disney nedá zelenou druhé řadě. 

SOUVISEJÍCÍ: OTOČKA O 180 STUPŇŮ, NEJDŘÍVE SERIÁL ČELIL NENÁVISTI, TEĎ VZNIKAJÍ PETICE KVŮLI VZNIKU DRUHÉ ŘADY

A nezaskočilo to ani Amandlu Stenberg, která ztvárňovala ústřední postavy dvojčata Mae a Oshu:

"Budu upřímná a řeknu, že to pro mě nebyl velký šok. Samozřejmě žiji v bublině mé vlastní reality, ale ti, kteří to nezaznamenali, byla tu vlna jízlivosti, které jsme čelili už od chvíle, kdy byl seriál oznámen, kdy byl stále jen konceptem. Nikdo to ještě neviděl. Poté jsme začali čelit vlně, nazvala bych to hyperkonzervativní bigotností a jízlivosti, předpojatosti, nenávisti a nenávistnému jazyku. Když jsem dostala tuhle práci, zasáhlo mě to, protože nejde o něco, přestože očekáváte, že k tomu dojde, čemu můžete plně porozumět, dokud to nepoznáte na vlastní kůži."

Nicméně dodala, že natáčení seriálu bylo nesmírnou ctí a splnil se její sen, stát součástí Star Wars universa. A poděkovala fanouškům za podporu. 

Je na místě zmínit, že některé výhrady byly pochopitelné, určité věci se na seriálu rozhodně nepovedly, ale pokud se podíváte na určité komentáře, je očividné, že se jedná o osobní a nepochopitelné útoky. Ale takový už bohužel dnešní (nejen) online svět je. 

Zdroj: X, Lucasfilm/Disney (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat