Artworky ukazují různé verze Cavilla jako Cavillrinea. A Daredevil: Born Again posune značku o kousek dál, myslí si představitel Punishera

 

Komiksové střípky.

V Deadpool & Wolverine (2024) se objevil několik variant Wolverina, kdy asi největší nadšení vyvolal takzvaný Cavillrine v podání Henryho Cavilla. Ten se představil v jednoduchém outfitu, ale zvažovalo se více variant vzhledu. Tady jsou.

Mnoho lidí se určitě těší na seriál Daredevil: Born Again (první řada bude mít premiéru v březnu příštího roku). V ní se vrátí i Jon Bernthal jako Punisher. Právě ten se nyní k projektu vyjádřil:

"Myslím, že jestli jste fandové seriálu, který jste viděli v minulosti, budete fandové i tohoto. Myslím, že jsme to posunuli ještě o krok dál. Jsme tu všichni, jsme nesmírně šťastní, že jsme spolu. Jsme pyšní na to, co jsme udělali a myslím, že pokud jste  fandové seriálu, budete nesmírně šťastní."

Proslýchá se, že nový seriál převezme styl toho, který nabídl Netflix, ale nebude se bát i nových prvků. Tak uvidíme, jestli to bude krok správným směrem.

Zdroj: Marvel Entertainment, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat