Avengers 5: O čem měl film být předtím, než se z něj stal Doomsday?


 Jaký měl být údajně námět?

Původně se počítalo s tím, že pátí Avengers ponesou podtitul The Kang Dynasty a jak už název napovídá, v centru dění bude padouch Kang. Ovšem, pak byl jeho představitel Jonathan Majors uznán vinným z napadení a obtěžování a Marvel s ním ukončil spolupráci. 

SOUVISEJÍCÍ: PŘEDSTAVITELI KANGA ZLOMILO SRDCE TO, ŽE MUSEL ODEJÍT OD MARVELU

Spekulovalo se o tom, co bude dál a asi nejčastějším tipem bylo to, že bude Kang přeobsazen. Ovšem, na nedávném Comic-Conu v San Diegu vyšlo najevo, že se Robert Downey Jr. představí jako Doctor Doom a navíc pátí Avengers budou mít podtitul Doomsday (premiéra 30. 4. 2026). 

Nyní ale zdroj známý jako MyTimeToShineH přišel s údajnou zápletkou The Kang Dynasty:

"V tomto filmu by TVA začalo shromažďovat bytosti známé jako Anchors a to napříč Multivesmírem s tím, že by [TVA] věřila, že jen ty jsou jediné tak silné, aby porazily Koncil Kangů. Tobey Maguire a Andrew Garfield by byli jedněmi z nich v případě jejich realit, zatímco Tom Holland by jím byl pro Zemi-616. Film měl být menší než Secret Wars, zaměřovat se více na Petera Parkera Toma Hollanda, Tobeyho Maguire, Andrew Garfielda, Wolverina Hugha Jackmana a jiné Anchors jako Ghost Rider Nica Cage. Plán byl takový, že nakonec všichni selžou, což povede ke kolapsu Multivesmíru a Kang vytvoří Battleworld. To by připravilo půdu pro Secret Wars, kde by se ostatní postavy z MCU a další multivesmítné postavy sešly v Battleworldu."

Možná víte, že v komiksu Battleworld vytvořila bytost známá jako Beyonder, která tam poté přemístila různé hrdiny a zloduchy, aby spolu bojovali. Následně stvořil svůj Battleworld i Doctor Doom. 

V MCU to očividně měl být Kang, kdo něco takového udělá, ale to nyní neplatí a je otázkou, zda se v případě Doomsday budou tvůrci inspirovat u původního námětu The Kang Dynasty, nebo to zkusí úplně jinak, nicméně by dávalo smysl, kdyby byl tvůrcem Battleworldu Doctor Doom.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat