Avengers: Zlomilo mi to srdce, představitel Kanga o tom, že hlavním padouchem bude Doctor Doom


 Jonathan Majors se vyjádřil k nastalé situaci.

Původně se počítalo s tím, že v následujících dvou dílech Avengers bude ústředním padouchem Kang v podání Jonathana Majorse. Ovšem, ten byl uznán vinným z napadení a obtěžování své bývalé přítelkyně a Marvel s ním rozvázal pracovní vztah. 

SOUVISEJÍ: ROBERT DOWNEY JR. MĚL JEDNU VELKOU PODMÍNKU V PŘÍPADĚ NÁVRATU DO MCU

Následně se spekulovalo o tom, co bude dál, ale mluvilo se o tom, že bude Kang dál důležitým padouchem v Marvelovském filmovém universu. Na nedávném Comic-Conu v San Diegu, ale vyšlo najevo, že se vrátí Robert Downey Jr., ovšem tentokrát jako záporák Doctor Doom a pátí Avengers (premiéra 30. 4. 2026) byli přejmenováni na Doomsday (původně měli podtitul The Kang Dynasty a po aféře s Majorsem byli označováni jen jako Avengers 5), což asi docela jasně naznačuje, kdo bude ústředním protivníkem hrdinů. 

A nyní se k tomu vyjádřil právě Majors:

"Ano, zlomilo mi to srdce. Samozřejmě. Miluji ho. Miluji Kanga. Nicméně, Doctor Doom je úžasný."

Během tohoto rozhovoru byl Jonathan také tázán na to, jestli mu to přijde férové s ohledem na to, že Robert v minulosti také řešil problémy se zákonem (drogové charakteru, případně nedovolené držení zbraně). Podle herce je fér, že se byl Downey přijat s láskou a trpělivostí a stejně tak Ezra Miller (představitel Flashe, který má na kontě také pár nepěkných obvinění). Dodal ale, že jim bylo umožněno pracovat, ovšem on si nemyslí, že se mu dostalo stejného přístupu. 

Samozřejmě ale můžeme diskutovat o tom, jestli jsou to srovnatelné případy. Downey seká dobrotu už docela slušnou dobu a nemáme pocit, že Ezra by byl aktuálně někým, o koho by se filmová studia prala. 

Co si o názoru Majorse myslíte vy?

Zdroj: TMZ, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat