Byl oblíbený herec z Top Gunu osloven Marvelem? A favorit na roli Wolverina prý opravdu jedná s Marvelem

 

Komiksové střípky.

Glen Powell je oblíbenější a oblíbenější a jeho hvězda stále stoupá a nebylo by překvapením, že by to zaujalo Marvel nebo DC. Mnozí se tak ptají na to, jestli k něčemu takovému už došlo a zda byl herec osloven. Na to reagoval sám Glen:

SOUVISEJÍCÍ: GLEN POWELL SI ZNOVU ZÍSKAL SRDCE FANYNEK

"Víte, nikdo z DC nebo Marvelu mi nevolal. Ale jsem fanda všeho, co dělají. Zrovna jsem viděl Deadpool & Wolverine. Skvěle jsem si to užil. Myslím, že to co s tím Shawn Levy a Ryan Reynolds udělali je výjimečné a pro publikum to má příchuť zábavy. A fandím jim a miluji [to, co dělají]. Myslím, že James Gunn, Peter Safran a to, co dělají v DC, myslím, že to bude opravdu opravdu dobré pro branži. Takže ano, všem jim fandím. Jsem největší fanda těchto filmů."

Vůbec by nás nepřekvapilo, pokud by ho některá ze zmíněných společností v dohledné době oslovila. Máte nápad, jaká role by mu seděla?

U Tarona Egertona se už ví, která postava by pro něj byla ta pravá. Často se o něm mluví jako o nástupci Hugha Jackmana (který tomu prý fandí) jako Wolverina. Nevíme, jak pravděpodobné to je, speciálně, když se Hugh jako Wolverine nedávno vrátil, ale co se ví je to, že měl Taron začít jedna s Marvelem. Ovšem není jasné kvůli jaké roli.

Zdroj: The Playlist, My Time To Shine Hello, Marv Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat