Deadpool & Wolverine: Proč jsme se ve filmu dočkali kostry Wolverina?


Má to netradiční vysvětlení.

Ve filmu Deadpool & Wolverine (2024) jsme se dočkali i adamantiové kostry Wolverina. Ovšem, tvůrci řešili, že by mohla mrtvola oblíbeného mutanta vypadat jinak (rozumějte, byla by více "masitá"). Specialista na trikové efekty ze společnosti Weta Dan Macarin ale vysvětlil, proč šlo nakonec hlavně o kosti:

"Rozhovory o kostře, které jsme měli, byly ve stylu, 'No, pokud ukážeme příliš kůže, lidé by si mohli pomyslet, proč prostě neožil? Pokud je tam kůže, tak by měl mít schopnost se uzdravit. Měl by se začít vracet zpět a je to to, co by se mělo ve filmu odehrát? Uvidíme, jak jeho oko ožije nebo půjde o něco jiného?' Původně jsem po prvotní diskusi měli opravdu nechutnou zombie protetiku, která by byla vytažena z hrobu, ale rychle řekli, 'Víte co? Udělejme stříbrnou kostru a udělejme ji z adamantia. Lidé to poznají, pochopí to, bude opravdu zničená a ošuntělá, to bude fungovat."

A fungovalo, kostra Wolverina byla součástí jedné z nejzábavnějších scén ve filmu. Ale těžko říct, jak by to vypadalo, pokud by došlo na zombie Wolverine. To už se ale asi (jen tak) nedozvíme.

Zdroj: ScreenRant, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat