Deadpool & Wolverine: Ve filmu se mohla objevit celý tým z nepovedené Fantastické čtyřky

 

Proč k tomu nedošlo?

Deadpool & Wolverine (2024) nabídl hromadu cameo rolí z různých filmů inspirovaných marvelovskými komiksy (kdy ne všechny vznikly pod přímým dohledem Marvelu) a v plánu bylo přivést zpět i Fantastickou čtyřku z ne úplně povedeného projektu z roku 2015. Nakonec k tomu ale nedošlo a Ryan Reynolds (Deadpool) vysvětlil proč:

"Ano, bylo to toho součástí. Ale je to takhle, s Chrisem [Evansem] nikdy nešlápnete vedle, když to dělá Chris Evans máte jistotu nadšení... A víte, také jsme se snažili být ohleduplní vůči rozpočtu. Snažili jsme se natočit film. Vždy jsme věděli, že bude mít přístupnost R. Nemáte šek bez limitu a součástí naší odpovědnosti je to, aby se vrátila investice, kterou do nás vložili. Takže jsem nikdy nechtěl rozpočet, u kterého bych měl pocit, že ho nelze využít . A když začnete žádat o více a více hraček a více postav, na které chcete licenci, noříte se hlouběji a hlouběji do místa, ze kterého není návratu."

Jak Ryan zmínil, nakonec byl k vidění Chris, který si zahrál Human Torche, ale z jiných filmů Fantastická čtyřka a bylo to skvělé cameo, takže je mrzuté, že se neobjevil tým z roku 2015, ale Chris je Chris.

Zdroj: Collider, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat