Hra o trůny: Byli jsme k*revsky unavení, představitel Jona Snowa promluvil o chladném přijetí poslední řady

 

Kit Harington se vyjádřil k ožehavému tématu. 

Poslední řada Hry o trůny patří, podle některých žebříčků, mezi jedny z nejhorších finálních sérií v historii. A ano, nebyla zrovna povedená a to nemá problém potvrdit i představitel jedné ze stěžejních postav Jona Snowa, tedy Kit Harington. Ten má pro to ale svérázné vysvětlení:

"Myslím si, že pokud tu něco bylo špatně v případě konce Trůnů, tak to bylo to, že jsme všichni byli k*revsky unavení, nemohli jsme dál pokračovat. A rozumím tomu, že některým lidem to připadalo uspěchané a je možné, že bych s nimi souhlasil. Ale nejsem si jistý, jestli tu byla nějaká jiná možnost. Když se podívám na mé fotografie z poslední řady, tak vypadám vyčerpaně. Vypadám utahaně. Neměl jsem v sobě energii na další řadu."

Ano, natáčení tak velkého projektu bylo jistě náročné, ale těžko říct, jestli právě únava byla hlavní příčinou přijetí poslední řady. Spíše to vypadá, že tu byl problém se scénářem než v tom, že byli herci a štáb ztrhaní. Ale třeba byli i scenáristé tak unavení, že neměli sílu se víc snažit...

Zdroj: GQ, HBO/Max


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat