Jsem pyšný na skoro každý náš projekt, prohlásil šéf Marvelu


 Kevin Feige se rozpovídal o MCU.

Zlé jazyky tvrdí, že Marvelovské filmové universum přichází po Avengers: Endgame (2019) o své kouzlo. Je to zajímavé situace, na jedné straně diváci volili po tom, aby Marvel nesázel na jistotu a zkoušel experimentovat, ale často to dopadá tak, že když na to jde úplně jinak, než jsme zvyklí, publikum brblá. 

Tím nechceme říct, že některé marvelovské projekty nejsou nedoladěné, to vůbec ne, ovšem platí i to, že některé jsou dobré, ovšem jsou natolik odvážné, že to prostě většině diváků nesedlo. Nicméně si ceníme toho, že Marvel občas nebojí zkoušet jiný přístup. 

A co si o tom všem myslí kreativní prezident Marvelu Kevin Feige?

"Nemůžeme dokončit projekt a poté se ohlédnout a nevšimnout si mnoha menších věcí, které bychom udělali jinak. Ale ve velkém měřítku jsme měli štěstí. Jsem pyšný na téměř každý projekt, který jsme udělali a každé rozhodnutí, které jsme udělali. Neostýcháme se říct, že v éře po Endgame s Disney+ vzniklo mnoho nových věcí, které jsme na dané [platformě] přinesli a byli jsme nadšení z toho, že přivádíme nové postavy k životu. Myslím, že vše má svou hodnotu, ale nyní řešíme to, jak udržet tohle nadšení a entusiasmus v případě několika projektů, které se v daném roce objeví."

Je pravda, že MCU už není tak neotřesitelné, jako v minulosti, na druhou stranu, stále má co nabídnout, například Deadpool & Wolverine (2024) se povedl. A snad se povedou i další projekty.

Zdroj: BlavityTV, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat