Jurassic World: Rebirth - Jaká je zápletka dalšího "dinosauřího" filmu?

 

O čem bude?

Kvalita trilogie Jurský svět byla dost kolísavá, ale každý z projektů lze označit za ekonomický úspěch. A to je něco, co hollywoodská studia nenechávají jen tak a nepřekvapivě byl tedy oznámen další film nazvaný Jurassic World: Rebirth (premiéra 3. 7. 2025) s novým obsazením v čele se Scarlett Johansson a Jonathanem Bailey.

A o čem novinka vlastně bude? To naznačí zápletka:

"Film bude zasazen pět let po událostech v Jurský svět: Nadvláda, kdy se ukázalo, že ekosystém planety je většinově pro dinosaury nehostinný. Ti, kteří přežili zůstávají v izolovaných lokací s rovníkovým podnebím, které je podobné tomu, ve kterém se jim kdysi dařilo. Tři nejkolosálnější tvorové v této tropické biosféře jsou klíčem k léku, který by mohl mít pro lidstvo téměř zázračné život zachraňující přínosy. Expertka na tajné operace Zora Bennett (Scarlett Johansson) se pokouší zajistit genetický materiál z dinosaurů, ale nakonec uvízne s rodinou na ostrově, který ukrývá tajemství, o kterém lidstvo desítky let nevědělo."

Možná vás zaujala zmínka o třech tvorech a podle všeho půjde o dinosaury, které jsme v sérii ještě neviděli (ale údajně půjde o tvory, kteří skutečně žili). 

Upřímně, zatím nevíme, co si o tom myslet, nezní to kdovíjak originálně, ale stále doufáme, že půjde o film, který značce napraví reputaci.

. Zdroj: SFFGazette, Universal Pictures (úvodní fotografie). 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat