Marvel prý stále nevyloučil to, že by Tom Cruise navlékl brnění Iron Mana. A Hugh Jackman o návratu do role Wolverina

 

Komiksové střípky.

Jistě už jste slyšeli, že Tom Cruise byl zvažován pro roli Iron Mana, ale nakonec ji dostal Robert Downey Jr. Nicméně se v poslední době proslýchalo, že by se Tom mohl objevit v některém z projektů od Marvelu jako variant Iron Mana. 

Zatím k tomu nedošlo, ale podle zdroje MyTimeToShineH se Marvel snaží docílit toho, aby se herec jako Iron Man objevil v následujících filmech Avengers. Tak schválně, jestli mu to vyjde, bylo by to zajímavé.

Zajímavý byl rozhodně i návrat Hugha Jackmana do role Wolverine a právě o tom herec promluvil:

"Bylo sedm možná osm lidí na světě, kteří věděli, že [Ryan Reynolds] a já hodláme natočit tuhle malou věc oznamující to, že se [Deadpool a Wolverine] přidávají k MCU. A tak se zrodilo Becoming Wolverine Again. Je to jeden z nejdůležitějších momentů v mém životě. Myslím, že v daný moment se mě Ryan doslova zeptal, jestli jsem si jistý. Byl jsem! Jsem! Takže jsme to natočili s [Shawnem Levy a produkční společností Maximum Effort] a společně skoro nedýchali, aby to neuniklo. A překvapilo nás, že neuniklo."

Uvidíme, jak to bude s Wolverinem dál, ale my bychom ho rádi viděli znovu. A určitě i Marvel s tím, že se film Deadpool & Wolverine (2024) rychle blíží miliardě dolarů.

Zdroj: Instagram, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat