Nejsympatičtější herec současnosti si ještě víc získal srdce fanynek. Adoptoval pejska z útulku (ze zvláštního důvodu)



Glen Powell opět zabodoval.

Znáte takové ty lidi, kteří jsou až tak fajn, že vám to skoro leze na nervy? Tak do této kategorie nám začíná spadat i Glen Powell. V rozhovorech je vtipný a milý, to platí i pro setkání s fandy, navíc má charisma a není tak divu, že z něj blahem "učurávají" hromady fanynek.

Ovšem, nyní o něm básní ještě víc, protože Glen prozradil, že během natáčení (překvapivě) povedeného filmu Twisters (2024) adoptoval pejska z útulku:

"Procházel jsem si v dané době rozchodem a nacházel jsem se v Enidu v Okhlahomě a vždy jsem toužil po tom mít psa. Bylo to něco, o čem jsem přemýšlel, ale došlo k tomu někde v kavárně v Enidu... Ani nevím, jak to popsat, byla to prostě touha stát se otcem."

A stalo se, Glen je "psím otcem", adoptoval fešáka jménem Brisket, od kterého se nyní očividně neodtrhne, protože s ním chodí i na natáčení.

Nicméně, i když je Powell celebritou, musel si projít náročným procesem schvalování, než mu bylo dovoleno si osvojit Brisketa. Je ovšem dobře, že jen známá tvář není zárukou toho, že automaticky dostanete do péče zvíře. Ale nakonec se ukázalo, že Glenn je ideálním kandidátem a pánové vytvořili bezva duo.


Zdroj: CB, Universal Pictures (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat