O čem měla být třetí Wonder Woman ze Snyderverse


 O co mělo jít?

První díl Wonder Woman se povedl, druhý mnohé zaskočil. Pak navíc zaniklo původní DCEU (alias Snyderverse) a vzniklo nové DC Universe. Sice se počítalo, že v něm bude dál Wonder Woman Gal Gadot, ale aktuálně se zdá, že už to dál neplatí.

Tím pádem pravděpodobně nevznikne prequel Wonder Woman 1854, který měl být natočen právě pro Snyderverse. 

A o čem měl být? To prozradil právě Zack Snyder:

"Prvotní myšlenka toho, co uděláme bylo, že pokud Wonder Woman opustí ostrov, aby našla Area, co se přihodí její odlišné inkarnaci? Můj nápad byl ten, že by cestovala po světě, hledala Area a vydávala se kamkoliv, kde se odehrával konflikt. Na těchto bojištích by narazila na milovníky, válečníky a oni by stárli, zatímco ona je nesmrtelná. Mohli by být jejím milencem na deset let nebo by mohli zemřít na bojišti a bylo by to pravděpodobně pro mnoho lidí smutné, protože by byli svědky toho, jak by začala být milá na dalšího mladého voják a bylo by to jako, 'Oh, našla si náhradu.' Ale všichni z lidí, se kterými by byla, by byli věrní bojovníci, na které narazila na bojištích z celého světa."

Zní to spíše jako velký milostný příběh, než akční komiksovka, ale zřejmě by šlo o kombinaci obojího a mohlo by to být zajímavé, sledovat Wonder Woman, jak působí v různých válečných vřavách napříč dějinami a světem. 

Je sice možné, že potencionální další film Wonder Woman by se u tohoto nápadu mohl inspirovat, ale moc tomu nevěříme.

Zdroj: CBM, DC Movies/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat