Režisér Deadpool & Wolverine promluvil o svém filmu Hvězdné války. A zní to slibně

 


O čem Shawn Levy přemýšlí?

Jeden z mnoha připravovaných filmů z universa Star Wars chystá i Shawn Levy (Deadpool & Wolverine). Ovšem, o samotném projektu toho moc nevíme. Co ale tvůrce prozradil je to, jakým způsobem k projektu hodlá přistupovat a zní to velmi dobře:

"Řeknu to, že zkušenost na přípravě tohoto příběhu mě donutila přemýšlet nad jednou otázkou. Protože věnovat se stejné časové etapě se v případě filmů Star Wars můžete jen v určitém množství případů. Nechci natočit film Star Wars, který bude pro ostatní zbytečný. Stejně tak nemám zájem natočit film, který vznikne pro účely ostatních filmů. Opravdu chci připravit něco, co na mě bude působit přirozeně, ať už jde o nádech nebo postavy."

Shawn tedy očividně hodlá natočit film, který se bude odehrávat v jiných obdobích než těch, která už z obrazovek a stříbrného plátna dobře známe a my jsme jedině pro. Star Wars je obrovský universum, které nabízí příběhy v rozmezí tisíce a tisíce let a je škoda, že se toho zatím příliš nevyužívá v hrané podobě, ale jen v knižní a komiksové.

Levy dodal, že se určitě bude pracovat s onou mystickou Sílou a vizuálně to budou Star Wars, ale o příliš dalších detailů se nepodělil, takže si musíme počkat. Nevíme dokonce zatím ani to, kdy bude premiéra.

Zdroj: Happy Sad Confused, Lucasfilm (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat